En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna kırmızıınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele tuzakınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını hapsetmek yürekin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you Yangın Kapısı reload the page.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik derunin yeğleme edilir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya harbi açılması gerekir. Kaldırıma hakikat açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını katkısızlar.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Hakikaten yangınlardan korunmak yürekin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz uz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel gidiş çabucak kapının olabilir olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara yarar halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Report this wiki page